Postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy inspektora w Oddziale gospodarki nieruchomościami Departamentu Rolnictwa, Geodezji i Gospodarki Mieniem

inspektora w Oddziale gospodarki nieruchomościami
Departamentu Rolnictwa, Geodezji i Gospodarki Mieniem

1) wykształcenie wyższe magisterskie o kierunku prawo lub związanym z gospodarką nieruchomościami,
2) co najmniej trzyletni staż pracy w tym co najmniej roczny staż pracy w jednostkach samorządu terytorialnego oraz co najmniej dwuletni staż pracy związany z gospodarką nieruchomościami,
5) znajomość przepisów ustawy Kodeks postępowania administracyjnego,
6) znajomość przepisów ustawy Kodeks cywilny,
7) znajomość przepisów ustawy o gospodarce nieruchomościami,
8) znajomość przepisów rozporządzenia Rady Ministrów w sprawie sposobu i trybu przeprowadzania przetargów oraz rokowań na zbycie nieruchomości.

1) referencje lub opinie z poprzednich miejsc zatrudnienia.

1) prowadzenie spraw związanych z przejęciem mienia wojewódzkich jednostek zgodnie z obowiązującymi przepisami w tym zakresie,
2) prowadzenie spraw związanych z obciążeniem nieruchomości jednostek wojewódzkich,
3) kontrola umów obciążających nieruchomości, naliczanie i aktualizowanie opłat,
4) prowadzenie spraw związanych z darowaniem i zbywaniem nieruchomości na cele publiczne, na rzecz Skarbu Państwa lub jednostek samorządu terytorialnego,
5) prowadzenie spraw związanych z nabywaniem nieruchomości przez Województwo w zakresie wskazanym przez kierownika Oddziału,
6) przygotowywanie projektów uchwał, zarządzeń i innych dokumentów z zakresu prowadzonych przez siebie zadań merytorycznych i nadzór nad ich realizacją.

3) może zaistnieć potrzeba wykonywania zadań poza siedzibą Urzędu,

4) kserokopie świadectw pracy lub innych dokumentów potwierdzających wymagany staż pracy w tym staż pracy w jednostce samorządu terytorialnego oraz staż pracy związany z gospodarką nieruchomościami (np. zaświadczenie od pracodawcy lub pisemne referencje z potwierdzeniem okresu zatrudnienia u danego pracodawcy),
8) oświadczenie o treści: „wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2014 r., poz. 1182 z późn. zm.) oraz z ustawą z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2014, poz.1202)",
10) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność w przypadku zamiaru skorzystania z uprawnienia, o którym mowa w art. 13a ust. 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. z 2014 r. poz. 1202),
11) kserokopie innych dokumentów z zakresu objętego wymaganiami dodatkowymi (np. dyplomy, certyfikaty, zaświadczenia,).

W miesiącu styczniu 2015 r. w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych nie osiągnął 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne umieszczone w kopercie z dopiskiem: Dotyczy naboru na wolne stanowisko pracy inspektora w Oddziale gospodarki nieruchomościami Departamentu Rolnictwa, Geodezji i Gospodarki Mieniem, należy składać osobiście w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie al. Łukasza Cieplińskiego 4, pok. 217, lub przesłać pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, 35-010 Rzeszów, al. Łukasza Cieplińskiego 4 w terminie do dnia 5 lutego 2016 r. Aplikacje, które wpłyną do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.

Dokumenty aplikacyjne kandydatów niewyłonionych w drodze naboru jak również dokumenty aplikacyjne niespełniające wymagań formalnych oraz dokumenty, które wpłynęły po terminie kandydaci mogą odebrać w Oddziale kadr i szkolenia (pok. 223,) w terminie 3 miesięcy od zakończenia naboru. Dokumenty nieodebrane w terminie, o którym mowa wyżej podlegają zniszczeniu.

w Oddziale gospodarki nieruchomościami

Klv250

Ma131S

Zarzecze

Rozmowa kwalifikacyjna odbędzie się w dniu 17 lutego 2016 r. o godzinie 800 w pokoju 217 (II piętro) Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, al. Łukasza Cieplińskiego 4.

Jednocześnie informujemy, że na rozmowę kwalifikacyjną należy zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość.

w Oddziale gospodarki nieruchomościami
Departamentu Rolnictwa, Geodezji i Gospodarki Mieniem

Informuję, iż w wyniku przeprowadzonego naboru do zatrudnienia na stanowisku inspektora w Oddziale gospodarki nieruchomościami Departamentu Rolnictwa, Geodezji i Gospodarki Mieniem w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie wybrana została Pani Aleksandra Oppenauer zamieszkała w Rzeszowie.
W ocenie Komisji do przeprowadzania naboru na wolne stanowiska urzędnicze w tym kierownicze stanowiska urzędnicze w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie Pani Aleksandra Oppenauer spełniła wymagania do zatrudnienia na wolnym stanowisku pracy określonym wyżej, co stwierdzono na podstawie przedłożonych dokumentów aplikacyjnych oraz rozmowy kwalifikacyjnej.