Postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy dyrektora Kancelarii Zarządu

Ogłoszenie o naborze. Ogłoszenie.

dyrektora Kancelarii Zarządu

1) wykształcenie wyższe magisterskie o kierunku prawo lub ekonomia,
2) co najmniej dziesięcioletni staż pracy, w tym co najmniej dwuletni staż pracy na stanowisku kierowniczym,
5) znajomość przepisów ustawy Kodeks postępowania administracyjnego.

1) nadzorowanie pracy Biura Zarządu, Biura Prasowego, Oddziału współpracy z samorządami i organizacjami, Samodzielnego stanowiska pracy do spraw Kombatantów i Osób Represjonowanych oraz Samodzielnego stanowiska doradców i asystentów.
2) koordynacja działań informacyjnych i promocyjnych Zarządu, departamentów Urzędu oraz wojewódzkich samorządowych jednostek organizacyjnych w zakresie komunikacji społecznej,
3) współpraca w prowadzeniu polityki informacyjnej i promocyjnej w kreowaniu korzystnego wizerunku Województwa,
4) koordynowanie organizacji indywidualnych kontaktów Marszałka Województwa Podkarpackiego, Wicemarszałków i Członków Zarządu Województwa Podkarpackiego z parlamentarzystami, członkami rządu oraz przedstawicielami jednostek samorządu terytorialnego, organizacji gospodarczych, zawodowych i społecznych,
5) współpraca z Konwentem Marszałków,
6) wykonywanie zadań i czynności wynikających z pisemnych upoważnień udzielonych przez Marszałka Województwa Podkarpackiego,

4) kserokopie świadectw pracy lub innych dokumentów potwierdzających wymagany staż pracy oraz staż pracy na stanowisku kierowniczym (np. zaświadczenie od pracodawcy lub pisemne referencje z potwierdzeniem okresu zatrudnienia u danego pracodawcy),
9) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność w przypadku zamiaru skorzystania z uprawnienia, o którym mowa w art. 13a ust. 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.).

W miesiącu sierpniu 2013 r. w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych nie osiągnął 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne umieszczone w kopercie z dopiskiem: Dotyczy naboru na wolne stanowisko pracy dyrektora Kancelarii Zarządu, należy składać osobiście w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie al. Łukasza Cieplińskiego 4, pok. 217, lub przesłać pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, 35-010 Rzeszów, al. Łukasza Cieplińskiego 4 w terminie do dnia 7 października 2013 r. Aplikacje, które wpłyną do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) oraz z ustawą z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.)."

OGŁOSZENIE

Informuję, że Marszałek Województwa Podkarpackiego unieważnił postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy dyrektora Kancelarii Zarządu w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie.

p.o. SEKRETARZ WOJEWÓDZTWA