Postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy głównego specjalisty w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej Departamentu Audytu i Kontroli

Ogłoszenie o naborze.Informacje o kandydatach, terminie rozmowy kwalifikacyjnej.Informacja o wyniku naboru.

głównego specjalisty w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej
Departamentu Audytu i Kontroli

1) wykształcenie wyższe magisterskie o kierunku ekonomia, zarządzanie lub prawo,
2) co najmniej pięcioletni staż pracy,
3) doświadczenie zawodowe w obszarze zarządzania lub związane z pracą w komórkach finansowo-księgowych bądź kontrolnych,
4) znajomość przepisów ustawy o finansach publicznych,
7) znajomość przepisów ustawy Kodeks postępowania administracyjnego,
8) znajomość zasad rachunkowości budżetowej, procesów związanych z planowaniem budżetowym, zasad analizy finansowej, problematyki identyfikacji i analizy ryzyka.

1) znajomość różnych form gospodarki finansowej,
2) znajomość tematyki związanej z obszarem zarządzania,

1) koordynowanie działań z zakresu funkcjonowania systemu kontroli zarządczej,
2) upowszechnianie informacji niezbędnych do sprawnej realizacji systemu kontroli zarządczej w Urzędzie oraz w wojewódzkich samorządowych jednostkach organizacyjnych,
3) monitorowanie prawidłowości przebiegu procesu zarządzania ryzykiem w komórkach organizacyjnych Urzędu,
4) analiza stopnia (sposobu) realizacji wykonanych zadań oraz analiza osiągniętych wyników,
5) sporządzanie analiz, raportów badanych obszarów,
6) inne działania związane z prawidłowym funkcjonowaniem kontroli zarządczej w administracji publicznej.

3) praca na miejscu – w siedzibie Urzędu,

4) kserokopie świadectw pracy lub innych dokumentów potwierdzających wymagany staż pracy (np. zaświadczenie od pracodawcy lub pisemne referencje z potwierdzeniem okresu zatrudnienia u danego pracodawcy),
5) kserokopie dokumentów potwierdzających doświadczenie zawodowe w obszarze zarządzania lub związane z pracą w komórkach finansowo-księgowych bądź kontrolnych,
7) oświadczenie kandydata, że ma pełną zdolność do czynności prawnych oraz korzysta z pełni praw publicznych,
8) oświadczenie kandydata, że nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
10) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność w przypadku zamiaru skorzystania z uprawnienia, o którym mowa w art. 13a ust. 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.),
11) inne dodatkowe dokumenty w zakresie objętym wymaganiami dodatkowymi (np. dyplomy, certyfikaty, zaświadczenia, oświadczenia).

W miesiącu październiku w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego Rzeszowie wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych nie osiągnął 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne umieszczone w kopercie z dopiskiem: Dotyczy naboru na wolne stanowisko pracy głównego specjalisty w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej Departamentu Audytu i Kontroli, należy składać osobiście w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie al. Łukasza Cieplińskiego 4, pok. 217, lub przesłać pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, 35-010 Rzeszów, al. Łukasza Cieplińskiego 4 w terminie do dnia 25 listopada 2013 r. Aplikacje, które wpłyną do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) oraz z ustawą z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.)."

na wolne stanowisko pracy głównego specjalisty
w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej

Mh2610

Mada16

PMDM2x

Mazur Krzysztof

Rudna Wielka

SM13um

Jedlicze

OlPa11

Tarnobrzeg

01JddM

Mielec

Salwińska Barbara

JW7702

Wójcik Joanna

Rozmowa kwalifikacyjna odbędzie się w dniu 9 grudnia 2013 r. o godzinie 830
w pokoju 217 (II piętro) Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego
w Rzeszowie, al. Łukasza Cieplińskiego 4.

Jednocześnie informujemy, że na rozmowę kwalifikacyjną należy zgłosić się
z dokumentem potwierdzającym tożsamość.

na wolne stanowisko pracy głównego specjalisty
w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej

Departamentu Audytu i Kontroli

Informuję, iż w wyniku przeprowadzonego naboru do zatrudnienia na stanowisku głównego specjalisty w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej Departamentu Audytu i Kontroli w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, wybrana została Pani Joanna Rębisz zamieszkała w Mielcu.W ocenie Komisji do przeprowadzania naboru na wolne stanowiska urzędnicze w tym kierownicze stanowiska urzędnicze w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, Pani Joanna Rębisz spełniła wymagania do zatrudnienia na wolnym stanowisku pracy określonym wyżej, co stwierdzono na podstawie przedłożonych dokumentów aplikacyjnych oraz rozmowy kwalifikacyjnej.