Postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy podinspektora w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej Departamentu Audytu i Kontroli

Ogłoszenie o naborze. Ogłoszenie.

podinspektora w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej
Departamentu Audytu i Kontroli

1) wykształcenie wyższe magisterskie o kierunku ekonomia, prawo lub administracja,
2) znajomość zasad gospodarki finansowej jednostek sektora finansów publicznych,
3) znajomość zasad rachunkowości oraz przyjętych standardów kontroli,
6) znajomość przepisów ustawy Kodeks postępowania administracyjnego,
7) znajomość tematyki zarządzania ryzykiem.

1) doświadczenie w prowadzeniu działalności gospodarczej,
2) referencje lub opinie z poprzednich miejsc pracy,

1) udział w czynnościach realizowanych w obszarze systemu kontroli zarządczej w Urzędzie,
2) upowszechnianie informacji niezbędnych do sprawnej realizacji systemu kontroli zarządczej w Urzędzie oraz w wojewódzkich samorządowych jednostkach organizacyjnych,
3) wykonywanie czynności w zakresie monitorowania prawidłowości przebiegu procesu zarządzania ryzykiem w komórkach organizacyjnych Urzędu,
4) analiza stopnia (sposobu) realizacji wykonanych zadań oraz analiza osiągniętych wyników,
5) inne działania związane z prawidłowym funkcjonowaniem kontroli zarządczej w administracji publicznej.

3) praca na miejscu – w siedzibie Urzędu,

5) oświadczenie kandydata, że ma pełną zdolność do czynności prawnych oraz korzysta z pełni praw publicznych,
6) oświadczenie kandydata, że nie był skazany prawomocnym wyrokiem sądu za umyślne przestępstwo ścigane z oskarżenia publicznego lub umyślne przestępstwo skarbowe,
7) oświadczenie kandydata dotyczące kodu identyfikacyjnego składającego się z 6 znaków (kombinacja dużych i małych liter oraz cyfr), jakim Urząd Marszałkowski będzie się posługiwał publikując w Biuletynie Informacji Publicznej informacje o kandydatach, którzy spełniają wymagania formalne w przypadku, gdy kandydat nie wyrazi zgody na to aby jego imię i nazwisko publikowane było na tym etapie postępowania konkursowego, zgodnie z wzorem stanowiącym załącznik do ogłoszenia,
8) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność w przypadku zamiaru skorzystania z uprawnienia, o którym mowa w art. 13a ust. 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.),
9) inne dodatkowe dokumenty w zakresie objętym wymaganiami dodatkowymi (np. dyplomy, certyfikaty, zaświadczenia, oświadczenia).

W miesiącu listopadzie w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego Rzeszowie wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych nie osiągnął 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne umieszczone w kopercie z dopiskiem: Dotyczy naboru na wolne stanowisko pracy podinspektora w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej Departamentu Audytu i Kontroli, należy składać osobiście w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie al. Łukasza Cieplińskiego 4, pok. 217, lub przesłać pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, 35-010 Rzeszów, al. Łukasza Cieplińskiego 4 w terminie do dnia 31 grudnia 2013 r. Aplikacje, które wpłyną do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) oraz z ustawą z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.)."

OGŁOSZENIE

Informuję, iż Marszałek Województwa Podkarpackiego unieważnił postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy podinspektora w Oddziale wdrażania kontroli zarządczej Departamentu Audytu i Kontroli.

SEKRETARZ WOJEWÓDZTWA