Postępowanie w sprawie naboru na wolne stanowisko pracy podinspektora w Oddziale obsługi radnych, sesji Sejmiku i współpracy zewnętrznej Kancelarii Sejmiku

Ogłoszenie o naborze.Informacje o: kandydatach, terminie rozmowy kwalifikacyjnej. Informacja o wyniku naboru.

podinspektora w Oddziale obsługi radnych, sesji Sejmiku
i współpracy zewnętrznej Kancelarii Sejmiku

1) wykształcenie wyższe magisterskie,
2) co najmniej dwuletni staż pracy w administracji samorządowej,
5) znajomość przepisów ustawy Kodeks postępowania administracyjnego.

2. Do zakresu wykonywanych zadań na stanowisku należeć będzie:
1) obsługa organizacyjna i koordynacyjna działań związanych z udziałem radnych Województwa Podkarpackiego w wykonywaniu przez nich mandatu, spotkania z mieszkańcami, samorządami terytorialnymi, samorządami zawodowymi, gospodarczymi, społecznymi, organizacjami pozarządowymi oraz instytucjami i środowiskami naukowymi kultury,
2) prowadzenie spraw związanych z udziałem radnych delegatów Województwa w posiedzeniach Związku Województw RP i jego organów,
3) prowadzenie obsługi organizacyjnej i koordynacja działań związanych z udziałem radnych Województwa w krajowych i międzynarodowych organizacjach samorządowych,
4) obsługa kontaktów radnych Województwa Podkarpackiego z organami administracji rządowej oraz strukturami, instytucjami i organizacjami życia publicznego,
5) koordynacja współpracy radnych Województwa z gminami i powiatami Województwa Podkarpackiego, samorządami zawodowymi, organizacjami samorządowymi, związkami gmin i powiatów, związkami celowymi i innymi podmiotami społecznymi funkcjonującymi w regionie,
6) współpraca w przygotowaniu merytorycznych wyjazdów i spotkań radnych Województwa Podkarpackiego,
7) koordynacja spraw związanych z planowaniem udziału radnych Województwa Podkarpackiego w wydarzeniach okolicznościowych w regionie,
8) przygotowywanie opracowań, raportów i sprawozdań radnych Województwa Podkarpackiego.

4) kserokopie świadectw pracy lub innych dokumentów potwierdzających wymagany staż pracy w administracji samorządowej (np. zaświadczenie od pracodawcy lub pisemne referencje z potwierdzeniem okresu zatrudnienia u danego pracodawcy),
9) kserokopia dokumentu potwierdzającego niepełnosprawność w przypadku zamiaru skorzystania z uprawnienia, o którym mowa w art. 13a ust. 2 ustawy z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.).

W miesiącu styczniu w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie wskaźnik zatrudnienia osób niepełnosprawnych nie osiągnął 6%.

Wymagane dokumenty aplikacyjne umieszczone w kopercie z dopiskiem: Dotyczy naboru na wolne stanowisko pracy podinspektora w Oddziale obsługi radnych, sesji Sejmiku i współpracy zewnętrznej Kancelarii Sejmiku, należy składać osobiście w siedzibie Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie al. Łukasza Cieplińskiego 4, pok. 217, lub przesłać pocztą na adres: Urząd Marszałkowski Województwa Podkarpackiego, 35-010 Rzeszów, al. Łukasza Cieplińskiego 4 w terminie do dnia 28 lutego 2014 r. Aplikacje, które wpłyną do Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego po wyżej określonym terminie nie będą rozpatrywane.

„Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych, zawartych w ofercie pracy, dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji, zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. z 2002 r. Nr 101, poz. 926 z późn. zm.) oraz z ustawą z dnia 21 listopada 2008 r. o pracownikach samorządowych (Dz. U. Nr 223, poz. 1458 z późn. zm.)."

Lucjan Kuźniar
WICEMARSZAŁEK WOJEWÓDZTWA

na wolne stanowisko pracy podinspektora w Oddziale obsługi radnych,sesji Sejmiku i współpracy zewnętrznej Kancelarii Sejmiku

uHAHa8

A92J66

Rakszawa

5695Ar

Rozmowa kwalifikacyjna odbędzie się w dniu 28 marca 2014 r. o godzinie 9.00 w pokoju 217 (II piętro) Urzędu Marszałkowskiego Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, al. Łukasza Cieplińskiego 4.

Jednocześnie informujemy, że na rozmowę kwalifikacyjną należy zgłosić się z dokumentem potwierdzającym tożsamość

na wolne stanowisko pracy podinspektora
w Oddziale obsługi radnych, sesji Sejmiku i współpracy zewnętrznej
Kancelarii Sejmiku

Informuję, iż w wyniku przeprowadzonego naboru do zatrudnienia na stanowisku podinspektora w Oddziale obsługi radnych, sesji Sejmiku i współpracy zewnętrznej Kancelarii Sejmiku w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie wybrana została Pani Jolanta Dutkowska zamieszkała w Rzeszowie.
W ocenie Komisji do przeprowadzania naboru na wolne stanowiska urzędnicze w tym kierownicze stanowiska urzędnicze w Urzędzie Marszałkowskim Województwa Podkarpackiego w Rzeszowie, Pani Jolanta Dutkowska spełniła wymagania do zatrudnienia na wolnym stanowisku pracy określonym wyżej, co stwierdzono na podstawie przedłożonych dokumentów aplikacyjnych oraz rozmowy kwalifikacyjnej